Watersportverzekering

Bent u op zoek naar een goede watersportverzekering? Dan zit u bij DMW goed. Scheepsassurantiekantoor DMW is al ruim 35 jaar actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt.

Voor en door watersportliefhebbers

DMW is gespecialiseerd in watersportverzekeringen en we hebben zelf ook een passie voor alles wat vaart. Dat betekent dat we uw wensen begrijpen en altijd ons best doen een verzekering te vinden die bij uw wensen past. 

Onafhankelijk advies

Wij verkopen geen eigen verzekeringen, maar geven onafhankelijk advies. Zo weet u zeker dat u de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs ontvangt. 

Op dit moment bieden wij bootverzekeringen aan van Unigarant, Delta Lloyd en Europeesche, maar dit aanbod zal in de toekomst wellicht verder worden uitgebreid als blijkt dat er behoefte is aan andere voorwaarden. In de praktijk hebt u met één van deze verzekeraars echter altijd een goede verzekering in handen. 

Bereken de premie voor uw watersportverzekering

Door middel van onze online premiecalculator kunt u eenvoudig bootverzekeringen en de bijbehorende premies vergelijken. Vul uw gegevens in en u ziet direct uw premie. 

U kunt vervolgens direct een offerte opvragen. Wij controleren altijd nog even persoonlijk of de gekozen verzekering echt de beste is voor uw boot, en geven u indien nodig nog persoonlijk advies.