Watersportverzekering
 

Watersportverzekering

Bent u op zoek naar een goede watersportverzekering? Dan zit u bij DMW goed. Scheepsassurantiekantoor DMW is al ruim 35 jaar actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt.

Voor en door watersportliefhebbers

DMW is gespecialiseerd in watersportverzekeringen en we hebben zelf ook een passie voor alles wat vaart. Dat betekent dat we uw wensen begrijpen en altijd ons best doen een verzekering te vinden die bij uw wensen past. 

Onafhankelijk advies

Wij verkopen geen eigen verzekeringen, maar geven onafhankelijk advies. Zo weet u zeker dat u de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs ontvangt. 

Op dit moment bieden wij bootverzekeringen aan van Unigarant, Delta Lloyd en Europeesche, maar dit aanbod zal in de toekomst wellicht verder worden uitgebreid als blijkt dat er behoefte is aan andere voorwaarden. In de praktijk hebt u met één van deze verzekeraars echter altijd een goede verzekering in handen. 

Bereken de premie voor uw watersportverzekering

Door middel van onze online premiecalculator kunt u eenvoudig bootverzekeringen en de bijbehorende premies vergelijken. Vul uw gegevens in en u ziet direct uw premie. 

U kunt vervolgens direct een offerte opvragen. Wij controleren altijd nog even persoonlijk of de gekozen verzekering echt de beste is voor uw boot, en geven u indien nodig nog persoonlijk advies. 

Premiecalculator
Bereken nu online de premie voor uw bootverzekering
Bel ons:
0321 - 33 34 43
We zijn op werkdagen tot
17:00u bereikbaar

Ga naar veelgestelde vragen
 
Waarom DMW?
  • Onafhankelijk advies
  • 24/7 bereikbaar
  • Goede schadeafwikkeling
Klanten beoordelen DMW Recreatieverzekeringen met een 8.5, gebaseerd op 71 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen