Dekking
 

Dekking

Bij DMW kunt u de samenstelling van uw verzekering helemaal zelf bepalen. Afhankelijk van uw wensen gaan wij voor u op zoek naar de meest geschikte bootverzekering. 

Wij werken hiervoor samen met diverse verzekeringsmaatschappijen, zoals Unigarant, ASR Nederland N.V. en Nationale-Nederlanden. Daarnaast bieden wij ook onze eigen voordelige DMW Bootpolis en Profijtpolis. 

dekking bootverzekeringen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

DMW Bootpolis

De DMW Bootpolis is een voordelige basisverzekering, met name geschikt voor speedboten en motorjachten. Het standaard eigen risico bedraagt altijd € 100,-. Deze verzekering kan niet worden afgesloten voor vaartuigen met een waarde van meer dan € 50.000,-.

DMW Profijtpolis

De DMW Profijtpolis is een voordelige basisverzekering, met name geschikt voor de grotere snelvarende motorboot met een inbouwmotor. Deze verzekering kan niet worden afgesloten voor vaartuigen met een waarde van meer dan € 150.000.

Extra dekkingen

U kunt uw bootverzekering ook aanvullen met extra dekkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw trailer of rechtsbijstand meeverzekeren.

Offerte op maat?

Wij sturen u graag vrijblijvend een scherpe offerte met gunstige voorwaarden.

Waarom DMW?
  • Onafhankelijk advies
  • 24/7 bereikbaar
  • Goede schadeafwikkeling
Bel ons:
0321 - 33 34 43
We zijn op werkdagen tot
17:00u bereikbaar

Ga naar veelgestelde vragen
 
Klanten beoordelen DMW Recreatieverzekeringen met een 8.4, gebaseerd op 72 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen