Jachtverzekering met de beste dekking

U bent de trotse eigenaar van een prachtig jacht, of hoopt dat binnenkort te worden. Dan wilt u daar natuurlijk met volle teugen van genieten. Of u nu een wereldreis gaat maken of uw jacht voorlopig nog even in een haven ligt: het is belangrijk dat uw schip goed verzekerd is. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Waarom uw jacht verzekeren?

In elk geval in Nederland kennen we geen wet die een bootverzekering verplicht stelt, maar toch raden wij het u sterk aan om een jachtverzekering af te sluiten voor uw boot. U heeft immers net een grote aankoop gedaan en hoeveel ervaring of geluk u ook heeft op dit gebied, een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Al verzekert u uw jacht enkel WA, dat is alsnog beter dan niets. Verzeker uw jacht en minimaliseer de kans op onverwachte hoge kosten!

Jachtverzekering met complete dekking

Door uw jachtverzekering af te sluiten bij scheepsassurantiekantoor DMW weet u zeker dat alles goed geregeld is. Wij zoeken de verzekering die het beste bij uw boot en uw situatie past en geven u hier onafhankelijk advies over. U hoeft dus niet bang te zijn voor verzekeringsverkopers die u een zo hoog mogelijke premie aansmeren. Wij bekijken alle aanvragen nauwkeurig en proberen altijd in overleg met u op zoek te gaan naar een verzekering die aansluit bij uw wensen.

Verzekering jacht afsluiten? Beren direct uw premie

Benieuwd welke verzekering geschikt is voor uw jacht en hoeveel u dit kost? Bereken online uw premie of neem direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan iedere werkdag tot 17 uur voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijke en uitgebreide premieberekening voor uw toekomstige jachtverzekering. Uw jacht verzekeren verloopt bij ons dan ook heel snel en betrouwbaar. Waar wacht u nog op?

Onze voordelen:

  • Zeer complete dekking tegen de scherpste tarieven;
  • In spoedgevallen 24/7 bereikbaar;
  • Goede schadeafwikkeling, eventueel worden onafhankelijke experts ingeschakeld.