Schade aan uw boot melden

Heeft u schade aan uw boot? Meld dit dan via een schadeaangifteformulier aan ons.

Voor meer informatie, advies of hulp bij invullen van het schadeformulier kunt ons natuurlijk ook bellen op 0321-333443.

Inschakeling expert

Wij bepalen in overleg met u of directe inschakeling van een expert nodig is. Indien direct advies nodig is, laten we de expert zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Hij adviseert u daarna welke stappen u dient te ondernemen en op welke wijze u ook schadebeperkend kunt optreden.

Is er een tegenpartij bij betrokken?

In het geval van een schade, waarbij een tegenpartij betrokken is, is het belangrijk om alle gegevens van die partij te noteren (en te checken aan de hand van legitimatie), eventuele getuigen vast te leggen en een uitgebreide toedrachtsomschrijving te maken. Zo mogelijk deze door beide partijen te laten tekenen. Gebruik hiervoor het aanvaringsformulier.

Spoedeisende schade

Voor spoedeisende schades zijn wij ook na kantooruren en in het weekeinde bereikbaar. Via ons normale kantoornummer 0321-333443 krijgt u buiten kantooruren een telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken. U kunt ons buiten kantooruren ook bereiken via telefoonnummer 06-23 22 21 17.