Verzekering zeilboot of zeiljacht

Wat is er fijner dan met uw zeilboot of zeiljacht het water op te gaan en te genieten van de wind en het woelige water, samen met uw partner of vriendengroep? Wij houden ook van zeilen en willen u dan ook helpen zonder zorgen weg te zeilen. Dat doen we met een waterdichte dekking voor uw zeilboot!

Uw zeilboot verzekeren

Heeft u onlangs een zeilboot of jacht gekocht of bent u van plan er binnenkort een aan te schaffen? Dan wilt u natuurlijk voorkomen dat er iets mee gebeurt waarbij u schade oploopt. Onverwachte hoge kosten wilt u vermijden. Op onze website vindt u een aantal preventietips, maar het belangrijkste is natuurlijk dat uw kostbare bezit goed is verzekerd. Bereken nu online uw premie.

Waarom een zeilbootverzekering bij DMW?

DMW is een onafhankelijk scheepsassurantiekantoor en al ruim 35 jaar gespecialiseerd in bootverzekeringen. Eén van onze speerpunten is dat we enkel werken met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport. Hierdoor kunnen wij u altijd een passende verzekering aanbieden, uiteraard met de beste premies, in combinatie met gunstige voorwaarden voor uw zeilbootverzekering.

Waterdichte dekking voor uw zeilboot

U wilt natuurlijk niet opgescheept worden met een hoge premie die uiteindelijk helemaal niet zo’n goede schadedekking heeft. Wanneert u uw zeilboot verzekert via DMW, dan hoeft u zich hier absoluut geen zorgen om te maken. Wij zijn volledig onafhankelijk en streven er dan ook altijd naar om onze klanten te voorzien van een verzekeringsadvies dat volledig aansluit bij uw wensen en eisen.

Verzekering zeilboot op maat

Wilt u uw zeilboot verzekeren en bent u benieuwd welke verzekering geschikt is voor uw zeilboot en hoeveel dit kost? Bereken online uw premie of neem direct contact op met één van onze medewerkers.

De voordelen van DMW:

  • Onafhankelijk advies, dus altijd de premie die bij u past;
  • In spoedgevallen 24/7 bereikbaar;
  • Goede schadeafwikkeling, eventueel worden onafhankelijke experts ingeschakeld.