Sloepverzekering afsluiten

Nederlanders houden van watersport. Vooral in de zomer is het heerlijk genieten aan boord met een hapje of drankje. Het meest geschikte vaartuig om ontspannen te varen is de sloep.

Sloep kopen?

Sloepen zijn te koop in alle soorten en maten, nieuw en tweedehands. U vindt er altijd eentje die past binnen uw budget. Kijk voor een uitgebreid aanbod bijvoorbeeld eens op de website van botentekoop.nl.

Uw sloep verzekeren

Heeft u onlangs een sloep gekocht of bent u van plan er binnenkort eentje aan te schaffen? Zorg dan dat u deze goed verzekert. Diefstal van sloepen en buitenboordmotoren komt steeds vaker voor. Vooral de lichtere buitenboordmotoren tot 10 pk zijn erg in trek. Lees ons blog over inbraakpreventie voor uw boot voor een aantal tips. U kunt ter preventie al een hoop doen maar mocht u toch schade oplopen dan dekt een goede verzekering uw kosten.  

Waarom kiest u een sloepverzekering van DMW?

DMW is ruim 35 jaar gespecialiseerd in bootverzekeringen. Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor en werken uitsluitend met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport. Zij onderscheiden zich door scherpe premies en gunstige voorwaarden.

De voordelen van DMW:

  • Onafhankelijk advies, dus altijd de premie die bij u past;
  • In spoedgevallen 24/7 bereikbaar;
  • Adequate en snelle schadeafwikkeling, eventueel worden onafhankelijke experts ingeschakeld.

Benieuwd welke verzekering geschikt is voor u en hoeveel u dit kost? Bereken online uw premie of neem direct contact op met één van onze medewerkers.