Hiswa te Water 2021 gaat niet door

Half augustus heeft de organisatie van de Hiswa te Water besloten dat de 2021-editie van de Hiswa te Water onder de huidige coronaregelgeving niet mogelijk is. De organisatie zelf laat weten teleurgesteld te zijn, maar vol goede moed aan de slag te gaan voor de volgende editie. Bij Varen doe je Samen! warende voorbereidingen voor de beurs al in volle gang.

“Samen met de Gemeente Lelystad hebben wij geprobeerd een modus te vinden waarin onze exposanten optimaal tot hun recht kunnen komen en bezoekers een volwaardige beursbelevenis kunnen ervaren. Alleen dan kunnen wij voor alle partijen ook een goede watersportbeurs garanderen. Helaas is dat niet mogelijk gebleken. Voor de organisatie, exposanten en andere betrokken, maar natuurlijk ook voor alle watersportliefhebbers, is het een grote teleurstelling dat dit mooie watersportevenement weer geen doorgang kan vinden.” aldus directeur Arjan Rahusen.

De organisatie van Hiswa te Water gaat nu aan de slag voor de 2022-editie, die van 31 augustus tot en met 4 september 2022 in Bataviahaven Lelystad zal plaatsvinden.