5 en 6 september open huis bij Bmarine in Grou met accessoires van ARC Marine

Bmarine is een meester in het overbrengen van ‘het watersportgevoel’ op haar klanten. Dat doet zij het hele jaar door en in het bijzonder op de open dagen. Ook dit jaar is het weer zover: op zaterdag 5 en zondag 6 september is de showroom in Grou in extra gezellige maritieme sfeer.

Op deze open dagen is een divers aanbod aan sloepen en motorjachten te zien. De boten zijn te vinden in de showroom, maar ook buiten op het terrein en in de haven. Het aanbod varieert van traditionele open & cabin-sloepen tot aan ruime motorboten tussen de 6 en 11 meter lang. Ook zijn de nieuwbouw Seafaring 44 en de Seafaring 34 hier te bewonderen.

Bezoekers kunnen dit jaar niet alleen boten shoppen, maar ook accessoires. In de showroom presenteert ARC Marine een deel van haar assortiment, midden tussen de boten. Van mooi en functioneel servies tot de juiste verlichting aan boord.

Het open huis wordt feestelijk aangekleed met muziek, drankjes en ambachtelijke hapjes van Foodvans.nl. Ook aan de kinderen is gedacht met limonade, onbeperkt ijsjes en een springkussen.

Beide dagen is Bmarine geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie op www.bmarine.nl