Goedkope bootverzekering

Uw boot is een kostbaar bezit. Of u deze nu al jaren in uw bezit heeft, of van plan bent een nieuwe boot aan te schaffen: u wilt er natuurlijk voor zorgen dat u tegen alle mogelijke schade gedekt bent. Dan kunt u rustig genieten van uw vaartuig. Zoekt u de goedkoopste bootverzekering? Dan zit u bij DMW goed. Wij zijn al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van boten en pleziervaartuigen en werken daarvoor samen met alle grote bootverzekeraars. 

Bereken uw premie online

DMW vindt het belangrijk u een goed en betrouwbaar advies te geven. Dankzij onze uitgebreide informatie en adviezen kunt u de juiste keuze maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Heeft u de gegevens van uw boot bij de hand? Bereken dan alvast uw premie met onze online premiecalculator. Hier rollen dan automatisch enkele premies uit die speciaal afgestemd zijn op uw boot en uw wensen. Wij controleren vervolgens altijd de uitkomst van deze calculator en passen indien nodig dit advies voor u aan. U kunt dus altijd rekenen op het beste advies. 

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Scheepsassurantiekantoor DMW adviseert en helpt u graag bij het kiezen van de juiste verzekering. U zult begrijpen dat er veel bij komt kijken. Het soort boot en alle verdere details zijn bijvoorbeeld van invloed op de uiteindelijke keuze. 

De ene verzekeringsmaatschappij heeft een beter product voor snelle boten, terwijl een andere maatschappij gunstiger is voor de duurdere schepen. Wij werken uitsluitend met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport en zich onderscheiden door scherpe premies en gunstige voorwaarden. Wij zijn onafhankelijk en adviesvrij, zodat we u altijd een passende aanbieding kunnen doen. Dit betekent dat wij voor uw persoonlijke situatie meerdere verzekeringen kunnen vergelijken en u altijd de verzekering met de beste voorwaarden tegen de scherpste premie kunnen aanbieden. Een bootverzekering van DMW biedt dus de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

DMW Bootpolis: onze goedkoopste bootverzekering

Natuurlijk begrijpen wij dat u op zoek gaat naar een goedkope bootverzekering. Maar controleer de voorwaarden wel goed, of laat dit doen door onze medewerkers, en zorg dat u ten minste voor alle meestvoorkomende ongemakken bent verzekerd. Anders blijkt dat u achteraf alsnog veel kwijt bent aan schade die niet binnen uw polis viel en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

De DMW Bootpolis is een voordelige basisverzekering speciaal voor de kleinere (open) motor-, rubber- en speedboten tot een waarde van € 50.000. De premie is zeer laag, maar daarvoor is uw kleine boot toch verzekerd voor o.a. brand, storm, zinken, diefstal en aansprakelijkheid. Ook een ongevallen opvarenden dekking zit hierbij inbegrepen. 

De voordelen van DMW

Sluit u uw bootverzekering af bij DMW, dan profiteert u van de volgende voordelen: 

  • Een verzekering die precies past bij uw boot en uw situatie;
  • Goede bereikbaarheid bij vragen of schade;
  • Snelle afwikkeling van schade.

Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar. Bel 0321 – 33 34 43 of stuur ons een e-mail