Goedkope bootverzekering
 

Goedkope bootverzekering

Uw boot is een kostbaar bezit. Of u deze nu al jaren in uw bezit heeft, of van plan bent een nieuwe boot aan te schaffen: u wilt er natuurlijk voor zorgen dat u tegen alle mogelijke schade gedekt bent. Dan kunt u rustig genieten van uw vaartuig. 

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Scheepsassurantiekantoor DMW is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van pleziervaartuigen. Wij adviseren en helpen u graag bij het kiezen van de juiste verzekering. U zult begrijpen dat er veel bij komt kijken, en dat het soort boot en alle verdere details van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke keuze. 

De ene verzekeringsmaatschappij heeft een beter product voor snelle boten, terwijl een andere maatschappij gunstiger is voor de duurdere schepen. Wij werken uitsluitend met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport en zich onderscheiden door scherpe premies en gunstige voorwaarden. Wij zijn onafhankelijk en adviesvrij, zodat we u altijd een passende aanbieding kunnen doen.

Bereken uw premie online

Wij vinden het belangrijk u een goed en betrouwbaar advies te geven. Dankzij onze uitgebreide informatie en adviezen kunt u de juiste keuze maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Heeft u de gegevens van uw boot bij de hand? Bereken dan alvast uw premie online met onze premiecalculator. Wij controleren altijd de uitkomt van deze calculator en passen indien nodig dit advies voor u aan. U kunt dus altijd rekenen op het beste advies. 

De voordelen van DMW

Sluit u uw bootverzekering af bij DMW, dan profiteert u van de volgende voordelen: 

  • Een verzekering die precies past bij uw boot en uw situatie;
  • Goede bereikbaarheid bij vragen of schade;
  • Snelle afwikkeling van schade.

Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar. Bel 0321 - 33 34 43 of stuur ons een e-mail

Premiecalculator
Bereken nu online de premie voor uw bootverzekering
Waarom DMW?
  • Onafhankelijk advies
  • 24/7 bereikbaar
  • Goede schadeafwikkeling
Bel ons:
0321 - 33 34 43
We zijn op werkdagen tot
17:00u bereikbaar

Ga naar veelgestelde vragen
 
Klanten beoordelen DMW Recreatieverzekeringen met een 8.6, gebaseerd op 58 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen