Heerlijk zeilen
zonder zorgen
Heerlijk zeilen
zonder zorgen
 

Verzekering afsluiten voor zeilboot of zeiljacht

Wat is er fijner dan met uw zeilboot of zeiljacht het water op te gaan en te genieten van de wind en het woelige water, samen met uw partner of vriendengroep? Wij houden ook van zeilen en willen u dan ook helpen zonder zorgen weg te zeilen. Dat doen we met een waterdichte dekking voor uw zeilboot!

Uw zeilboot verzekeren

Heeft u onlangs een zeilboot of jacht gekocht of bent u van plan er binnenkort één aan te schaffen? Dan wilt u natuurlijk voorkomen dat er iets mee gebeurt en wilt u onverwachte hoge kosten vermijden.  Op onze website vindt u een aantal preventietips, maar het belangrijkste is natuurlijk dat uw kostbare bezit goed is verzekerd. Bereken online uw premie.

Kies voor een zeilbootverzekering bij DMW

Wij zijn een onafhankelijk scheepsassurantiekantoor en al ruim 35 jaar gespecialiseerd in bootverzekeringen. Eén van onze speerpunten is dat we enkel werken met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport. Hierdoor kunnen wij u altijd een passende verzekering aanbieden, uiteraard met de beste premies in combinatie met gunstige voorwaarden voor uw zeilboot.

Waterdichte dekking voor uw zeilboot

U wilt natuurlijk niet opgescheept worden met een hoge premie die uiteindelijk helemaal niet zo’n goede schadedekking heeft. Laat u uw zeilboot verzekeren via DMW, dan hoeft u zich hier absoluut geen zorgen om te maken. Wij zijn volledig onafhankelijk en streven er dan ook altijd naar om onze klanten te voorzien van een verzekeringsadvies dat volledig aansluit bij de wensen en eisen.

Verzekering zeilboot op maat

Benieuwd welke verzekering geschikt is voor uw schip en hoeveel u dit kost? Bereken online uw premie of neem direct contact op met één van onze medewerkers.

Onze voordelen:

  • Onafhankelijk advies, dus altijd de premie die bij u past;
  • In spoedgevallen 24/7 bereikbaar;
  • Goede schadeafwikkeling, eventueel worden onafhankelijke experts ingeschakeld.

 

Premiecalculator
Bereken nu online de premie voor uw bootverzekering
Waarom DMW?
  • Onafhankelijk advies
  • 24/7 bereikbaar
  • Goede schadeafwikkeling
Klantenservice

Schade melden, gegevens wijzigen of formulieren downloaden?

Klanten beoordelen DMW Recreatieverzekeringen met een 8.6, gebaseerd op 58 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen