Sloepverzekering afsluiten
 

Sloepverzekering afsluiten

Nederlanders houden van watersport. Vooral in de zomer is het heerlijk genieten aan boord met een hapje en of drankje. Het geschikte vaartuig hiervoor is de sloep.

Sloep kopen

Sloepen zijn te koop in alle soorten en maten, nieuw en tweedehands. U vindt er altijd eentje die past binnen uw budget. Kijk voor een uitgebreid aanbod bijvoorbeeld eens op de website van botentekoop.nl.

Uw sloep verzekeren

Heeft u onlangs een sloep gekocht of bent u van plan er binnenkort eentje aan te schaffen? Zorg dan dat u deze goed verzekert. Diefstal van sloepen en buitenboordmotoren komt steeds vaker voor. Vooral de lichtere buitenboordmotoren tot 10 pk zijn erg in trek (bron: vaarbewijzen.nl). 

Bereken vrijblijvend uw premie.  

Kies voor een sloepverzekering bij DMW

DMW is ruim 35 jaar gespecialiseerd in bootverzekeringen. Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor en werken uitsluitend met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport en zich onderscheiden door scherpe premies en gunstige voorwaarden.

Onze voordelen:

  • Onafhankelijk advies, dus altijd de premie die bij u past;
  • In spoedgevallen 24/7 bereikbaar;
  • Adequate en snelle schadeafwikkeling, eventueel worden onafhankelijke experts ingeschakeld.

Benieuwd welke verzekering geschikt is voor u en hoeveel u dit kost? Bereken online uw premie of neem direct contact op met één van onze medewerkers.

Premiecalculator
Bereken nu online de premie voor uw bootverzekering
Klanten beoordelen DMW Recreatieverzekeringen met een 8.6, gebaseerd op 58 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen